Horecakleding

De horecabranche is veelzijdig en bijzonder. Hygiëne, zorg en uitstraling zijn erg belangrijk. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren. Voor die beroepsgroep bieden wij een mooie selectie aan representatieve horecakleding aan. Daarnaast zijn er koks en overige keukenmedewerkers die niet zonder hygiënische kleding kunnen.

Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment horeca bedrijfskleding die zowel smaakvol is, een hoog draagcomfort heeft en uiteraard voldoet aan de juiste eisen die de branche stelt. De bedrijfskleding is eenvoudig te wassen, zonder dat daarbij de kwaliteit in het geding komt. De kleding blijft mooi van kleur en de pasvorm verandert niet. Onze horecakleding zorgt ervoor dat uw bar-, restaurant-, keuken- en hotelpersoneel het juist uitstralen en het perfecte visitekaartje vormen.

U heeft bij ons ruime keus uit merken zoals: BP, Chaut Devant, Schriks, Hejco, Clique, James & Nicholson, Link kitchen wear, Karlowesky, Premier Workwear, C.G Workwear.

Interesse in onze horecakleding?