Bedrijfskleding

In welke bedrijfstak u ook actief bent, bedrijfskleding moet comfortabel zitten, zonder daarbij in te leveren op design en veiligheid. Al deze zaken staan bij ons voorop wanneer het gaat om de juiste kleding voor uw personeel. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt uw werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Wij hebben bedrijfskleding voor elk doel en elke sector. We denken graag met u mee en voorzien u snel van advies op maat.

Een combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig advies, een efficiënte werkwijze en uitstekende service is onze sleutel tot succes. Wij willen u graag van dienst zijn!

Werkkleding op maat

Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en er mooi uitzien. Heeren van de Werkkleding werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse. We hebben voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd.